Προσφορές στα ρολόγια Nautica ως και 30%

Ρολόγια Nautica σε εκπληκτικές τιμές στο κατάστημα Λαβύρινθος.

Ανακαλύψτε μια μεγάλη ποικιλία ρολογιών Nautica στο κατάστημά μας, με εκπτώσεις ως και 30%. Η συλλογή των ρολογιών Nautica περιλαμβάνει κομψά αλλά και αθλητικά ρολόγια. Διαθέτουν ατσάλινα καντράν και μπρασελέ ή λουράκια απο δέρμα ή σιλικόνη. Θα βρείτε ρολόγια Nautica με ενδείξεις ταχύτητας στη στεφάνη, χρονογράφους, χρονόμετρα και ενδείξεις ώρας, λεπτών και δευτερόλεπτων, αδιάβροχα και κατάλληλα για κολύμβηση.

 

nautica-bdf-100-multi-stainless-steel-braceletnautica-nsr-101-multi-yellow-rubber-strapnautica-gold-stainless-steel-chronograph

Η εταιρεία

H φιλοσοφία της Nautica εκφράζει έναν ενεργό και περιπετειώδη τρόπο ζωής.
Ιδρύθηκε το 1983 και σήμερα αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς αμερικάνικες μάρκες σε όλον τον κόσμο.

Από το 1994 διαθέτει και συλλογή ρολογιών, εμπνευσμένη από τον τίτλο της εταιρείας (Nauticus, στα λατινικά σημαίνει πλοίο).  Τα ρολόγια αυτά προορίζονταν αρχικά για εξορμήσεις στη θάλασσα και το ναυτικό τρόπο ζωής και γι’ αυτό διαθέτουν μεγάλα καντράν με ευανάγνωστους δείκτες, ενδείξεις και χρονόμετρα, μεγάλη ανθεκτικότητα και αδιαβροχοποίηση. Παραλληλα πολλά μοντέλα είναι κατάλληλα για κολύμβηση με αναπνευστήρα και θαλάσσια σπορ.

Τα ρολόγια Nautica είναι αξιόπιστα ρολόγια με αρκετά μεγάλο αριθμό τεχνικών χαρακτηριστικών ενώ παράλληλα διατηρούν ξεχωριστή εμφάνιση και στυλ.

 

brown-leather-strapnautica-men-s-nsr-11-multifunction-red-resin-strap-watchwhite-rubber-strap