Για τις βέρες σας επισκεφτείτε τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας για κοσμήματα αρραβώνα και γάμου.

Οι βέρες αποτελούν σύμβολο αγάπης και πίστης για κάθε ζευγάρι.

Η επιλογή των βερών είναι από τις πιο ευχάριστες και σημαντικές στιγμές στη ζωή ενός νέου ζευγαριού. Γι’ αυτό το προσωπικό μας προσφέρει με ενθουσιασμό αλλά και υπευθυνότητα την καθοδήγησή του στους ενδιαφερόμενους.

Μπορείτε να επιλέξετε τις βέρες σας μέσα από μια ευρεία ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και καρατιών και να δημιουργήσετε το δικό σας παντοτινό σύμβολο αγάπης, στην τιμή που προτιμάτε. Κύρια γνωρίσματα των βερών που προτείνουμε αποτελούν η ποιότητα, η αντοχή τους στο χρόνο και η λειτουργικότητά τους στην καθημερινή χρήση.

Παράλληλα, έχουμε πολυετή συνεργασία με τη γνωστή εταιρεία για την παραγωγή βερών Breuning.  H εταιρεία Breuning έχει κατασκευαστική εξειδίκευση από το 1927. Με την πολυετή της παράδοση στην κατασκευή βερών, κατατάσσεται στους κορυφαίους, ανεξάρτητους κατασκευαστές στην Ευρώπη. Η επιτυχία της εταιρείας οφείλεται κυρίως στην πρωτοποριακή σχεδίαση και στην υψηλή ποιότητα παραγωγής. Συγκεκριμένα οι βέρες Breuning έχουν σχεδιαστεί για να είναι ανθεκτικές και ανατομικές.

Επισκεφτείτε το κατάστημά μας, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή μας κλείνοντας ραντεβού, για να ανακαλύψουμε μαζί τις επιλογές σας όταν σας βολεύει.

banner-for-%ce%b2%ce%b5%cf%81%ce%b5%cf%82

Κλείστε Ραντεβού

Tο εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας εξυπηρετήσει σε όλες σας τις ανάγκες για κόσμημα και ρολόι.