Σκουλαρίκια για τη νύφη: 5 μοναδικές προτάσεις

Νυφικά σκουλαρίκια

Αυτό που ολοκληρώνει μια νυφική εμφάνιση αναμφίβολα είναι τα κοσμήματα. Την ημέρα του γάμου, που όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στη νύφη, τα κοσμήματα συχνά κάνουν τη διαφορά και κλέβουν την εντύπωση. Γι’ αυτό χρειάζεται πολλή προσοχή στην επιλογή τους.  Πέρα από την μοναδικότητα που προσδίδουν στη νύφη, τα νυφικά κοσμήματα, πρέπει να είναι άνετα και να ταιριάζουν αισθητικά με το νυφικό και το χτένισμα των μαλλιών. Ένα από τα κοσμήματα που προτιμά σχεδόν κάθε νύφη, είναι τα σκουλαρίκια.

Για παράδειγμα, αν μια νύφη κάνει ακόμη κι έναν ανάλαφρο σινιόν, είναι σχεδόν απαραίτητο να φορέσει.  Αν μια νύφη αφήσει κάτω τα μαλλιά της, τότε πιθανότατα ταιριάζουν πιο μακριά σκουλαρίκια σε απαλούς χρωματισμούς του ροζ ή του λευκού.

Τα σκουλαρίκια είναι ουσιαστικά το κόσμημα που μπορεί να χαρακτηρίσει το ύφος της νύφης σαν αριστοκρατικό, κλασικό, ρομαντικό, ή μοντέρνο.

Το εξειδικευμένο προσωπικό του καταστήματός μας, προτείνει ένα TOP 5 από διαχρονικές επιλογές για τα νυφικά σκουλαρίκια. 

 #5. Μακρυά Εντυπωσιακά Σκουλαρίκια

Τα μακριά σκουλαρίκια ταιριάζουν ιδιαίτερα με στράπλες νυφικά, αφού αναδεικνύουν το λαιμό της νύφης. Δε χρειάζονται κάποιο άλλο κόσμημα, αφού αρκούν για να εντυπωσιάσουν. Συνήθως είναι από λευκόχρυσο και από λευκές πέτρες όπως διαμάντι, ζαφείρι ή ζιργκόν. Σε αντιστοιχία με την επιλογή της πέτρας, έχουν και μεγάλο εύρος τιμών. Μπορούν επίσης να είναι από ατσάλι όπως τα εντυπωσιακά κοσμήματα του ιταλικού brand Rebecca.  Τα τελευταία χρόνια πολλές νύφες προτιμούν και μακριά σκουλαρίκια σε ροζ χρυσό, που είναι πιο minimal αλλά εξίσου εντυπωσιακά.

Rebecca σκουλαρίκιαRebecca σκουλαρίκια

 

 #4. Σκουλαρίκια Δάκρυ

Τα σκουλαρίκια σε σχήμα δάκρυ όπως λέγονται, αποτελούν μια ασφαλή επιλογή για τη μέρα του γάμου. 

Σκουλαρίκια από ροζ ή λευκό χρυσό με μεγάλη κεντρική πέτρα σε σχήμα δάκρυ και πολλές μικρές περιμετρικές πέτρες αποτελούν από τις πιο κομψές επιλογές που ταιριάζει σε πολλά πρόσωπα και είδη νυφικών. Παράλληλα είναι ένα κόσμημα που μπορεί να φορεθεί και σε πολλές άλλες κοινωνικές περιπτώσεις. 

Κεντρική πέτρα σε σχήμα δάκρυ και περιμετρικές πέτρες
  Κεντρικό δάκρυ & περιμετρικές πέτρες

 

 

Σκουλαρίκια Δάκρυ
                Σκουλαρίκια Δάκρυ  

 

 #3. Σκουλαρίκια Ροζέτες

Οι ροζέτες όπως και τα μαργαριτάρια, είναι πάντα κλασσικές και δεν χάνουν ποτέ την αξία τους. Μπορούν ανάλογα με την πέτρα που φοράνε, να έχουν διάφορα χρώματα. Για παράδειγμα, για έναν ρομαντικό γάμο, μπορούν να φοράνε μια λαμπερή γαλάζια ακουαμαρίνα που σε συνδυασμό με λευκά ζαφείρια δίνει έναν παραμυθένιο χαρακτήρα. Ή μπορούν να έχουν το ίδιο χρώμα με το μονόπετρό της νύφης ώστε να συνδυάζονται για μια ζωή σε ένα πανέμορφο και με πραγματική αξία σετ. 

ακουαμαρια σκουλαρικιαδαχτυλιδι

 

 

 #2. Χειροποίητα Χρυσά Σκουλαρίκια

Τα χειροποίητα χρυσά σκουλαρίκια δίνουν πάντα μια βαρύτητα στη νυφική παρουσία. Πάντα αναδεικνύουν την αξία τους, αφού κανένα faux κόσμημα δεν τους μοιάζει. Παράλληλα τα χειροποίητα κοσμήματα είναι μοναδικά στο σχέδιό τους, γεγονός που τα κάνει άψογη επιλογή για τις νύφες που θέλουν να ξεχωρίζουν και να έχουν ένα μοναδικό κόσμημα για το γάμο τους. Συνήθως συνδυάζονται με πιο απλά νυφικά φορέματα ώστε να αποφευχθεί ένα υπερβολικό αποτέλεσμα.  

χειροποίητα με μαργαριτάρι
                       Xειροποίητα κ18 με μαργαριτάρι

 

 

χειροποίητα Κ14 κρεμαστά
     Xειροποίητα Κ14 κρεμαστά

 #1. Μαργαριτάρια

Τα μαργαριτάρια αποτελούν μια διαχρονικά κλασσική επιλογή και πάντα περιβάλλουν τη νύφη με κομψότητα.  Σκουλαρίκια από μαργαριτάρια και λευκές πέτρες (διαμάντι ή ζαφείρι) δίνουν μια βαρύτητα και αριστοκρατικότητα, ειδικά αν συνδυαστούν με μαργαριταρένιο κολιέ. Αντιθέτως τα απλά στρογγυλά μαργαριτάρια χαρακτηρίζονται πιο minimal και προσδίδουν μια αθωότητα. Αναλόγως το σχέδιό τους μπορούν να είναι και vintage. Τα μαργαριταρένια κοσμήματα δένουν επίσης όμορφα σε νυφικά από δαντέλα. 

Για αυτή ακριβώς τη διαφορετικότητα στυλ που μπορούν να δώσουν τα μαργαριτάρια, σε συνδυασμό με την διαχρονικότητά τους, ταιριάζουν στις περισσότερες περιπτώσεις προσωπικότητας της νύφης αλλά και επιλογής νυφικού. 

Μαργαριτάρι τύπου ροζέτα
Μαργαριτάρι τύπου ροζέτα
Κρεμαστό μαργαριτάρι
Κρεμαστό μαργαριτάρι
Απλό μαργαριτάρι
Απλό μαργαριτάρι

 

Ότι σκουλαρίκι και να διαλέξετε για την ξεχωριστή σας μέρα,  καλό είναι να θυμάστε ότι ένα κόσμημα, είναι αυτό που μένει για πάντα και θα σας θυμίζει τη μέρα του γάμου σας. Γι΄ αυτό  καλό είναι να επιλέξετε αυθεντικά κοσμήματα με πολύτιμες ή ημιπολύτιμες πέτρες, αφού αυτά είναι που δε θα χάσουν την αξία τους πραγματικά ποτέ, θα τα έχετε για όλη σας τη ζωή και θα μπορείτε να τα φοράτε για πάντα.

Στο κατάστημα Λαβύρινθος θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία για τα νυφικά σας κοσμήματα σε μεγάλο εύρος σχεδίων και τιμών.